close
Abba the museum

En interaktiv upplevelse för hela familjen

ABBA The Museum är mer än ett vanligt museum. Välkommen till en interaktiv resa genom en av musikhistoriens mest framgångsrika karriärer. Som besökare är du en viktig del av upplevelsen och du prova på känslan av att vara den femte medlemmen i ABBA. Sjung med och dansa till dina favoritlåtar och dela din ABBA upplevelse på nätet med vänner och bekanta. Med vår audioguide får du lyssna till Agnethas Bennys, Björns och Fridas egna berättelser och personliga minnen från ABBAs fantastiska karriär.

ABBA THE MUSEUM

Djurgårdsvägen 68, Stockholm

+46 (0)8 – 121 328 60

info@abbathemuseum.com

www.abbathemuseum.se

 

Gröna Lund Backstage – The Photo Exhibition

2017-10-31       10:00 -18:00

Gröna Lund Backstage – The Photo Exhibition

Få människor ges chansen att gå bakom Gröna Lunds Stora Scen. Där finns en unik fotoutställning som bara ses av artister och deras management. Nu ger vi DIG en chans att få en exklusiv inblick i svensk musiks kulturhistoria. Som grädde på moset får du också gå in i en replika av Gröna Lunds stjärnloge och se soffan där Elton John , ABBA, Lady Gaga, Zara Larsson mfl. väntat på att få gå upp på den stora scenen.

Good Evening Europe! – 60 Years Of The Eurovision Song Contest

2017-10-31       10:00 -18:00

Good Evening Europe! – 60 Years Of The Eurovision Song Contest

Utställning om Eurovision Song Contest! Här kan du testa dina kunskaper om Eurovisions Song Contest i ett interaktivt quiz, sjung dina favoritlåtar på Eurovisionscenen och se originalkläder.


Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar nära ett 50-tal intressenter på Djurgården. Learn more