close
Lilla Hasselbacken

Den anrika krogen på Kungliga Djurgården anno 1866.

Lilla Hasselbacken anno 1866 är en genuin klassiker på Kungliga Djurgården. Det traditionella utseendet och den rofyllda atmosfären gör Lilla Hasselbacken till en omtyckt oas av såväl stammisar som nyfikna turister. Oavsett om du är ute efter en fikapaus, ett lunchstopp i promenadturen eller en mysig middag innan föreställningen på Cirkus kan du här göra ett besök med gott samvete.

Menyn lockar med svenska och internationella rätter efter säsong och Bistron erbjuder lättare varma och kalla smårätter samt hemlagade bakverk man kan njuta av.

Uteserveringen rymmer ett hundratal personer och är vädret fint åker grillen fram. Sommartid spelas live-musik varje onsdag kväll.

LILLA HASSELBACKEN

Djurgårdsslätten 78-80

115 21 Stockholm

+46 (0)8- 663 71 82

info@lillahasselbacken.se

lillahasselbacken.se 

Föredragsserie om Djurgården- en unik mix av natur & kultur, del 4

Lilla Hasselbacken

2018-05-15      

Nu är det dags för del 4 i vårens föredragsserie om 5 tillfällen där det berättas om Djurgården och dess historia med olika teman varje gång i Lilla Hasselbackens anrika lokaler.

Föredragsserie om Djurgården- en unik mix av natur & kultur, del 5

Lilla Hasselbacken

2018-06-05      

Nu är det dags för det femte och sista tillfället i vårens föredragsserie. Det berättas om Djurgården och dess historia med olika teman varje gång i Lilla Hasselbackens anrika lokaler. Passa på då det är…


Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar nära ett 50-tal intressenter på Djurgården. Läs mer