close
Alla små finsmakares favoritställe

Tekniska by Pontus

Efter en storskalig ombyggnation har nyfikenhet, innovation och interaktion blivit en lika självklar del av matupplevelsen som i resten av museet. Hållbarhet är det genomgående temat och i restaurangen bjuder krögaren Pontus Frithiof och Nordrest på en meny där det gröna står i centrum. Maten vi äter står för ¼ av vår klimatpåverkan, att då arbeta med hållbarhet är en självklarhet. Genom att äta mera klimatsmart hjälper vi inte bara miljön utan det är också bra för hälsan.

Varje dag serveras en vegetarisk buffé, en fiskrätt och en kötträtt à 100 kr, ej rött kött. Rabatterade priser till barnen. Råvarorna följer tremånaderssäsongerna där lokala råvaror är prioriterade. Därutöver finns en à la carte-meny som varierar efter säsong. Ett caféutbud med fikabröd, smörgåsar och brain food finns under hela öppettiden och på helgerna dukar vi upp en tacobuffé. 

Vi hälsar alla besökare varmt välkomna, både stora och små!

TEKNISKA BY PONTUS

Museivägen 7, Stockholm

tekniska@pontusfrithiof.com

Alla dagar
kl. 10.00-17.00, Onsdagar kl. 10.00-20.00

Free admission to the restaurant


Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar nära ett 50-tal intressenter på Djurgården. Läs mer