Årets Förmånslista

Årets Förmånslista

Årets Förmånslista

26 april 2018

Nu är årets förmånslista färdig, vad kul att se så många lockande erbjudanden!

Syftet med att ha en förmånslista är att stärka värdskapet här på vårat fantastiska Djurgården. Det ska vara kul och härligt att lära känna varandra och förmånerna är en viktig del i att stärka Djurgårdens gemenskap. Så passa på att upptäcka Djurgården ordentligt. Dessutom välkomnar vi en ny medelm i Kungl. Djurgårdens Intressenter – Rosendals Wärdshus till listan. VI säger varmt välkommen in i Djurgårdsgemenskapen.

PRAKTISKT RUNT FÖRMÅNSLISTAN

Vi inför nu en ny rutin som innebär att förmånslistan uppdateras tre gånger pår år. Den nya lista gäller fr o m nu –  officiellt den 1 maj. Den nya listan kommer att gälla maj – september 2018. Efter det uppdateras den och gäller till årsskiftet. Nedna hittar du alla datum som nu gäller:

DATUM ATT HÅLLA REDA PÅ

LISTA NR 1 gäller 1 maj- 15 september
15 april sista dag att uppdatera erbjudanden
1 maj ny uppdaterad lista presenteras

LISTA NR 2 gäller 15 september-15 januari 2019
31 augusti är sista dag att uppdatera erbjudanden
15 oktober september ny uppdaterad lista presenteras

LISTA NR 3 gäller 15 januari-15 april 2019
5 januari 2019 sista dag att uppdatera erbjudanden
15 januari 2019 ny uppdaterad lista presenteras

SÅ HÄR ANVÄNDS FÖRMÅNSLISTAN

Du kan ladda ner listan eller distribuera ut länken till både era anställd och självklart till den personal hos er som berörs: entrépersonal, konduktör, båtpersonal, restaurangpersonal etc.

Mot uppvisande av giltigt personalkort får man ta del av trevliga erbjudanden enligt listan. Viktigt att eta är att man förstås ska visa upp personalkortet innan beställning.

Med giltigt personalkort menas att kortet innehåller: Företagets logga, den anställdes för- och efternamn och giltighetsdatum. Om bild saknas på kortet ska man uppvisa legitimation i kombination med personalkortet.

Erbjudandet avser endast den anställde, om inte annat anges.

HÄR HITTAR DU FÖRMÅNSLISTAN

Förmånslistan hittar ni på den interna hemsidan under rubriken ”Toolbox” eller så kan ni ladda ner den här: KDI förmånslista maj-sept 2018-1

Ha det trevligt hos och med varandra!
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar nära ett 50-tal intressenter på Djurgården. Läs mer