close

På Djurgården under Europride Stockholm

På Djurgården under Europride Stockholm

På Djurgården under Europride Stockholm

20 juli 2018

Äntligen – Djurgården välkomnar Europride till Stockholm.

Djurgården – ligger inte bara i hjärtat av Stockholm, utan har också en särskilt plats i stockholmarnas hjärtan. Och för oss som älskar Djurgården och dessutom jobbar här har Pride blivit en extra härlig tid på året. Än mer i år – då vi på Djurgården vill hälsa Europride extra välkomna till Stockholm och till oss på Djurgården förstås.

Vi längtar efter att festen ska börja och att vi får öppna våra dörrar för människor från när och fjärran som är här för att uppleva evenemanget tillsammans. Hos hos arrangeras löploppet – Run for Pride, föredrag, konstutställningar, samtal, teater, pyssel för barnen, självklart ABBA-sång och dans och mycket mer.

Skrolla ner så får du lite tips på saker att göra och på de särskilda evenemang som arrangeras under de närmaste dagarna på Djurgården under Europride Stockholm. Fler dagars adderas till med tiden så kika in imorgon också … eller sök i evenemangskalendern på det datum du är särskilt intresserad av.VAD HÄNDER?

Absolut art collection – The wilder side

Spritmuseum

Pågående — 2018-09-09      

I sommar visar Spritmuseum konstverk med djurmotiv eftersom några av de mest kända konstverken i Absolut Art Collection har just djur som motiv.

Nakenakter. Agunbiade-Kolawole, Karlsson Rixon och Zorn

Thielska Galleriet

Pågående — 2018-09-23      

Aktstudier är en konstnärlig gestaltning av den nakna människokroppen. Motivet är en akt, vilket innebär att modellen utför en handling och intar en pose. 

Lars Lerin

Liljevalchs

Pågående — 2018-09-09      

Lars Lerin är Nordens främste akvarellist. På Liljevalchs visas ett hundratal verk från 2000-talet.


Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar nära ett 50-tal intressenter på Djurgården. Läs mer