close
11 Djurgårdsmuseer ger 25% rabatt i 25 dagar

11 Djurgårdsmuseer ger 25% rabatt i 25 dagar

09/09/2020

Vad kan vara bättre på hösten än lite kultur på Djurgården? Massor av kultur, såklart!

 

Efter en tuff sommar behöver vi alla kultur. Och vad kan vara bättre på hösten än kulturupplevelser på Djurgården? För att du ska kunna uppleva så mycket som möjligt av kultur, litteratur, konst, teknik, mode och musik har 11 av Djurgårdens museer för första gången gått samman och erbjuder rabatterade entréer.

Den 10 september är det premiär för samarbetet mellan dessa 11 av Djurgårdens museer – ABBA The Museum, Etnografiska, Junibacken, Nordiska, Snus- och Tändsticksmuseet, Sjöhistoriska, Spritmuseum, Tekniska, Thielska Galleriet, Vasamuseet och The Viking Museum.

Under 25 dagar, från den 10 september till den 5 oktober, ger ett besök på något av dessa museer dig rabatt på entréavgiften hos grannarna. Rabatten gäller mot uppvisande av kvitto från besökt museum i kombination med rabattkort som du får när du löser din första entré.

Tre av de elva museerna har fri entré. De ger istället annan 25 %-rabatt: Etnografiska ger 25 % rabatt i butik, Snus- & Tändsticksmuseet ger 25 % på guidade visningar och lokalbokningar, och Sjöhistoriska ger 25 % på köp av posters i butiken. Om man påbörjar sitt Djurgårdsbesök på något av dessa museer får man rabattkortet vägen ut tillsammans med biljett eller kvitto av någon form som bevis att man varit på besök.

Erbjudandet gäller inte i kombination med andra rabatter.

Här på Djurgården finns det gott om plats för alla. Varmt välkommen till en härlig kulturhöst!

#DJURGARDEN25
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer