close
Alla hjärtans dag på Djurgården

Alla hjärtans dag på Djurgården

28/01/2021

Den 14 februari infaller alla hjärtans dag, en dag i kärlekens och romantikens tecken. Även i år kan du spendera dagen och kvällen tillsammans med din käresta här hos oss på Djurgården. Nedan har vi samlat några tips för en kärleksfylld högtid på Djurgården, i Sankte Valentins tecken.

Vikingar + kärlek = sant

Den 14 februari öppnar The Viking Museum för och erbjuder en exklusiv kärleksvisning – ”Dejting under vikingatiden”. Med ett glas mjöd i handen och guidning av arkeologen Eric får ni en unik inblick i vikingarnas stormiga kärleksliv.

För mer information, klicka på evenemanget  längst ner på denna sida.

Vintererbjudande från Villa Källhagen!

Addera lite extra romantik till er vistelse. Om du nyttjar vårat vintererbjudande under alla hjärtans dag- helgen den 12, 13, och 14/2 bjuder vi på lite extra romantisk stämning i form av rosor, champagne, jordgubbar och choklad.

Mer information om vintererbjudandet och bokning hittar du här.

Aira restaurang öppnar för lunch och middag på alla hjärtans dag!

Aira erbjuder en exklusiv avsmakningsmeny i samband med denna dag men det går även bra att ta del av den vanliga menyn. Alla bokningsalternativ hittar du på Airas hemsida, där du även kan kolla tillgänglighet för att se vilken dag som passar dig bäst. För ytterligare information om bokning, klicka här.

Dagen till ära har Villa Godthem satt samman en unik Alla Hjärtans Dag-meny.

Ta med någon du tycker om och hylla kärleken med en trerättersmeny bestående av krämig hummersoppa, Villans klassiska plankstek och chokladmoussetårta som avslut.

För ytterligare information om priser och bokning, se här.

Ta med smakan av Spritmuseum hem!

Fira kärleken och din käraste med Spritmuseums take-away kasse. Till årets största kärlekshelg har restaurangen skapat en smakupplevelse utöver det vanliga med en vällagad och dekadent femrättersmeny. Till menyn, har museets dryckesexpert Nadja Karlsson komponerat en meny med förslag på dryck till varje rätt.

För ytterligare information om priser och bokning, se här.

Årets alla dagar!

Du har väl inte missat att  du kan ladda ner applikationen Årets Dagar, helt gratis till din mobil? Denna app, utvecklad av Nordiska museet  är hjälpsam och lärorik, dessutom är den väldigt lätt att vänja sig vid och användarvänlig!

Med Årets dagar kan du navigera dig med hjälp av närliggande datum, och lära dig historian bakom enskilda datum och varför vi kommer ihåg dessa.

Bygger på tradition – enkel att använda, lättförståelig text och som inte det vore nog så får du massa ny kunskap – helt gratis! Appen finns att ladda ner kostnadsfritt på din mobiltelefon!

För Apple (iOS) : ladda ner app

För Android : ladda ner app
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer