close

Cocktail & Konst på Spritmuseum

attractionImg

Spritmuseum

2020-06-13 — 2020-09-27

Vi erbjuder nu vår konstvisning med cocktail exklusivt och endast för slutna sällskap på en, två eller flera. Klockslaget väljer du själv!

Följ med på en visning av sommarens konstutställning När personalen får välja. Utställningen öppnar 13 juni.

Vi ses i Spritmuseums bar där vår bartender serverar och berättar om dagens specialkomponerade cocktail gjord på Absolut Vodka, drycken som konsten i Absolut Art Collection tar avstamp i. Med en drink i handen går vi in till konsthallen där jag berättar och samtalar med er om sommarens konstutställning.

Boka en privat visning för en, två eller flera.

Pris: 220 kr. inkl. en cocktail, alkoholalternativ finns.
Betalning görs enklast via Swish till Spritmuseum (Stiftelsen vin & sprit) nr 123 218 85 63.
Tid: Ca 30 min.

Absolut Art Collection – När personalen får välja.
Det blir inte alltid som man planerat, det har vi lärt oss under våren 2020. Social distansering, nedstängningar och oro för smitta har präglat vår vardag. Men i all denna oro skapas också nya möjligheter. För oss på Spritmuseum innebär det bl a att sommarens konstutställning skapas av vår personal.

Den 13 juni öppnar Absolut Art Collection – När personalen får välja.
Läs mer om utställningen här. 

Spritmuseum
Spritmuseum är ett svenskt museum inriktat på alkoholkulturen i Sverige. Museet ligger i Galärskjulen på Djurgården och inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Spritlandet Sverige – en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. Den andra utställningslokalen visar kulturhistoriska utställningar och där har utställningar om bl.a. Champagne, seriefiguren Rocky och Den Svenska Synden visats. Den tredje ytan är museets konsthall, dedikerad till konstsamlingen Absolut Art Collection som sedan 2008 huserar på museet. Här presenteras två utställningar per år, en tematisk med verk från samlingen och en soloutställning med en konstnär från samlingen.


Tid

Du väljer klockslaget!


Pris

220 kr. (inkluderar entré, visning och dryck).