close

Drakbåtskampen

attractionImg

Drakbåtskampen

2019-08-28 — 2019-08-31

Under 90-talet när Stockholms Vattenfestival ägde rum var drakbåtarna ett populärt inslag bland företagen i Stockholm. Över 1000 lag från nästan lika många företag var med och tävlade. Det var den självklara team-building-aktiviteten. Kollegor, kunder, leverantörer och konkurrenter  – alla var med och tävlade i drakbåtspaddling.

Nu är drakbåtstävlingarna tillbaka i Stockholm. Drakbåtskampen kommer att ta plats i Djurgårdsbrunnsviken vid Sjöhistoriska Museet. En tävlingsbana kommer att byggas upp och ett par hundra företag kommer att tävla om titeln som “Årets mästare i Drakbåtskampen”. Tävlingen kommer att pågå från tidig eftermiddag fram tills det blir mörkt – i fyra dagar. Varje dag kommer att vara en enskild tävling, som avslutas med en final på kvällen.

Framför museet, på ängen, kommer det att byggas upp en tältby med restaurangtält, barer, och scen. Här kommer alla deltagare tillsammans med sina supporters (kollegor och familjemedlemmar) att kunna mingla och umgås i After Paddle Bar hela dagen och kvällen.

Klicka här för att läsa mer om evenemanget