close

JÓLMARKNAD PÅ THE VIKING MUSEUM

attractionImg

JÓLMARKNAD PÅ THE VIKING MUSEUM

2019-12-12 — 2019-12-12

Kom på JÓLMARKNAD i vår museibutik med 20% på hela sortimentet den 12 december 17.00-20.00!

Museet är kvällsöppet, utanför uppträder vår eldkonstnär och jólfader Oden är på plats.

Butiken har vi fyllt till bredden med unika och personliga presenter – här är det julmarknad med glasblästring och provsmak av vår egen glögg, karameller och pepparkakor. Strosa runt bland våra närproducerade, spännande varor med ett glas glögg i handen och passa på att köpa våra bästsäljare som halsband med älgtänder, enhörningstofflor och glöggsylt i julklapp till dina nära och kära. Vi utlovar presenter som blir årets snackis, till 20% rabatt hela kvällen!

Joakim Tembert som handblästrar våra fina snaps- och whiskeyglas kommer hit så att du har möjlighet att köpa glas med ett eget personligt motiv – att ge bort i julklapp, eller till dig själv.

Köp den perfekta presenten, ett handblästrat snaps- eller whiskeyglas med eget motiv. Joakim Tembert är på plats och handblästrar glas efter önskemål!

Museet är öppet fram till 20.00. Passa på att gå med på en guidad visning om vikingatidens tredagars vinterfest: Jól. Lär dig om midvinterblot och gårdstomtar och om vilka traditioner som lever kvar i dagens julfirande.

Den här kvällen har du även möjlighet att boka vår jólmiddag på restaurang Glöd.

Ordinarie inträdespris till museet. Butiken kan besökas utan att betala inträde.

Läs mer på thevikingmuseum.com


Tid

17-20.00


Pris

Gratis inträde till butiken.
Inträde museet: Vuxen 159 kr, Barn 119 kr, Student/Senior 139 kr.