close

Konstvisning med cocktail på Spritmuseum

attractionImg

Spritmuseum

2019-07-04 — 2019-07-04

Den här kvällen har Spritmuseums konstintendent och barmästare slagit sig ihop och komponerat en AW. Vi möts i Spritmuseums bar där Fabian presenterar och serverar drinken, som är baserad på svensk vodka. Med drinken i handen förflyttar vi oss in till konstrummet där Mia visar utställningen Absolut Art Collection – Photo. Här får du ta del av historien bakom den unika konstsamlingen och uppleva ett sextiotal verk av kända fotografer.
Visningen tar ca 30 minuter.

Absolut Art Collection: Photo
Stort, brokigt, gränslöst – som alltid i Absolut Art Collection. Temat för 2019 års sommarutställning är fotografi. Vi visar 60 fotografiska verk från samlingen skapade av 23 internationellt kända konstnärer inom konst- och modefotografi. Bilderna speglar en era av techno och supermodeller i kalla krigets slut och internets barndomsår, då digitala drömmar blev en realitet. Här ryms det ultraglamourösa, såväl som det sunkiga.

Spritmuseum
Spritmuseum är ett museum som ständigt överraskar! Utställningarna är inriktade på alkoholkulturen i Sverige. Museet ligger i Galärskjulen på Djurgården och inhyser tre utställningslokaler, inklusive permanenta utställningen Spritlandet Sverige – en interaktiv utställning där besökarna använder sina sinnen, genom att bland annat lukta på olika dofter i doftstationer. Läs mer om museet här. 


Tid

kl 17:00


Pris

220 kr inkl. entré, visning och cocktail.