close

Magiskt Påsklov på Junibacken

attractionImg

Junibacken

2024-03-25 — 2024-04-07

Mellan 25 mars och  7 april välkomnar Junibacken dig till en rad spännande aktiviteter för hela familjen. Varje dag kan du njuta av teaterföreställningar, utforska de lekfulla utställningarna och såklart ta en tur i Astrid Lindgrens Sagotåg!

Kom utklädd till Junibacken under påsklovet och få en liten gåva! Oavsett om du väljer att klä ut dig till påskkärring, hare, kyckling eller något annat påskinspirerat så är du välkommen att delta.

Varje dag blir det fartfyllda teaterföreställningar så som ”Aja baja, Alfons Åberg” som spelas i Salongen på utvalda dagar under påsklovet. Trots att föreställningen är kort, endast cirka tio minuter lång, hinner Alfons Åberg både bygga en helikopter och landa i djungeln! Se alla teaterföreställningar som erbjuds här. 

I Paviljongen kan du delta i äggstra roliga påskaktiviteter. Tillsammans förvandlar ni Blåkulla till en hönsgård! Klipp, klistra och skapa sprattelhöns, gullefjunkycklingar och tuppar som gal. Du kan välja att låta din kreation stanna kvar på Blåkulla eller ta med den hem som ett minne från ditt besök på Junibacken.


Tid

Se junibacken.se


Pris

Vuxen: 165-225 SEK
Barn under 2: Fri entré
Barn 2-15: 140-190 SEK
Obs! Förboka online på Junibackens hemsida.