close
Planera ditt höstlov på Djurgården 2020

Planera ditt höstlov på Djurgården 2020

15/10/2020

Hösten är alltid en speciell tid på Djurgården, men just den här hösten är ju lite extra speciell. Det är viktigt att vi tar hänsyn och håller social distans. Tur då att det är stort, grönt och skönt på Djurgården och att det finns det gott om plats för alla att enkelt hålla avstånd. 

P.g.a. nya lokala råd som beslutades av lokala myndigheter i samverkan med Folkhälsomyndigheten den 29 oktober har en del museer tillfälligt stängt och en del aktiviteter ställts in. Gå in på varje attraktions egen hemsida för med information. Denna information uppdaterade den 30/10 kl 8.30.

Nedan har vi samlat några tips på höstlovsaktiviteter för hela familjen.  

Det finns också saker att hitta på utomhus såklart.

På Skansen kan du följa med på ett äventyr in i Stadskvarteren!

Välkommen på äventyr!

Leta efter ledtrådar, lös gåtorna och låt hela familjen hjälpas åt med att lösa mysteriet i Stadskvarteren. Visst du förresten att Skansen är lita stor till ytan som gamla stan?

Rosendals Trädgård är så vacker på hösten och här kan man lugnt tända ett Allhelgonaljus och besöka  utställningen Levande landskap.

Du kan också kliva in i vikingarnas värld? Eller kanske vill njuta av läslov i sällskap av Pippi Långstrump?

Dessutom finns mycket gott att äta och många av våra restauranger håller uteserveringarna öppna – Spritmuseum och Oaxen är två exempel och det finns många fler. (så mycket som över 20 restauranger på Djurgården).

Det finns så mycket att uppleva på Djurgården. Så varför inte flytta in? Djurgårdens hotell står självklart redo om du vill stanna längre.

Välkommen till höstlov på Djurgården!
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer