close
Djurgården välkomnar Pride 2019

Djurgården välkomnar Pride 2019

26/07/2019

Äntligen – den är dags för Stockholm Pride. Och Djurgården välkomnar Pride 2019.

Djurgården – ligger inte bara i hjärtat av Stockholm, utan har också en särskilt plats i stockholmarnas hjärtan. Och för oss som älskar Djurgården och dessutom jobbar här har Pride blivit en extra härlig tid på året.

Vi längtar efter att festen ska börja och att vi får öppna våra dörrar för människor från när och fjärran som är här för att uppleva evenemanget tillsammans. Hos hos arrangeras löploppet – Run for Pride vid museiparken. (Ett tips: Passa på att komma lite tidigt -det finns fem museer att besöka: Sjöhistoriska, Tekniska, Etnografiska, Polismuseet och Riksidrottsmuseet.) Djurgården erbjuder kostupplevelser. Och 1 augusti vänder Thielska galleriet dessutom på perspektiven och gör en visning om heterosexualitet i konsten under Stockholm Pride och mycket mer.

WALK IN – DANCE OUT

ABBA The Museum välkomnar med många fina erbjudanden, bl a rabatt till museet: ange PRIDE219 när du bokar din biljett till museet får du 15 % rabatt den 31 juni – 3 augusti. Boka direkt.

Och vill du ha mer? gå på museet, uppleva Mamma Mia The Party och bo på PopHouse – klart det finns erbjudande om detta också. Kika här.

På Djurgården händer saker varje dag året runt – därför rekommenderar vi att du söker i evenemangskalendern på det datum du är särskilt intresserad av.
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer