close
En plats för matälskare

En plats för matälskare

12/06/2020

Djurgården är verkligen en plats för matälskare. Här finns ett stort utbud med nära 30 restauranger och caféer. Allt från stjärnkrogar och anrika värdshus till restauranger i grönska, vid vatten och i inspirerande museimiljöer. Alla har sina specialiteter, det är bara att prova sig igenom det digra utbudet.

Genom ett alldeles nytt restaurangsamarbete får du som gäst ännu en anledning att besöka flera av Djurgårdens många mat- och fikaställen. Genom samarbetet ger tjugoen restauranger 10% rabatt på nästa nota – om du går till en grannrestaurang. Det är grannsamverkan på riktigt! Erbjudandet gäller hela året ut.

Så ta chansen att upptäcka mat- och dryckesutbudet hos Djurgårdens smaksäkra restauratörer som lagar mat på medvetet utvalda råvaror i säsong. Det finns en mängd matupplevelser att upptäcka på hemmaplan – se hela utbudet här. Så hoppa på cykeln eller ta en promenad och upptäck att mat och dryck är en god anledning att ta sig till Djurgården. Och kom ihåg att Djurgården är stort och det är lätt att hålla avstånd, nog så viktigt just nu.

Matälskare <3 Djurgården

 
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer