close
Fem tips på påskpresenter från Djurgården

Fem tips på påskpresenter från Djurgården

07/04/2020

Snart är det dags för påsk – en annorlunda påsk för oss alla. Här på Djurgården har våra museer öppet på webben och några i butikerna. Nu kan du passa på att överraska någon med en påskpresent och stödja attraktionerna samtidigt. Här kommer flera tips på fina och unika påskpresenter.

1. Årskort/Presentkort

Vi erbjuder den perfekta påskpresenten för dig, dina vänner eller din familj – en present som räcker länge för att nyttja när det passar: köp ett årskort och njut av Djurgårdens utbud året om. Skansen och Tekniska museet – ja, nästan alla erbjuder sina egna årskort och vad sägs om ett presentkort till Vikingaliv eller Cirkus? Nu är det bara att välja – ett eller flera?!

2. Handkräm och salva

Just nu tvättar vi händerna oftare än annars. Då är det också viktigt att smörja in sig, för att slippa torra händer. Rosendal Trädgårds salva för trädgårdshänder funkar lika bra till coronahänder, tycker vi! Värt ett en promenad till Rosendals fina Gårdsbutik.

3. Växter

Växter får oss att må bättre. På Prins Eugens Waldemarsudde erbjuder de vackra buketter med egenodlade blommor från växthus och bänkgårdar. Ett besök i plantboden på Rosendals Trädgård är också ett måste.

4. Pynt

Både Skansen och Spritmuseum har öppet. I den fina Skansenbutiken och på Skansenbutikens Webshop hittar du pynt och allt du behöver för att göra påskfint hemma. I Spritmuseums butik kan du också hitta härliga påskpresenter, eller vad sägs om att boka en konstvisning med cocktail?

I Thielska galleriets webshop hittar du bl.a. konstböcker för de minsta. ”Min första bok om Carl Larsson” måste vara perfekt vid nattningen.

5. Swisha ditt stöd!

Älskar du eller dina nära och kära någon av våra attraktioner? Då kan du stötta denna genom en frivillig donation. Du hittar information på attraktionernas hemsidor. Ditt engagemang har stor betydelse för framtiden!

Ps. Många museer öppnar upp Popup-butiker när solen skiner – så håll ögonen öppna på din påskpromenad på Djurgården. Du hittar helt säkert något spännande. Ds.

Glad påsk!
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer