close
Flera turer tillbaka för säsongen!

Flera turer tillbaka för säsongen!

28/03/2024

Trafikstart för Djurgårdslinjen 29 mars
Efter några månaders välförtjänst vila och återhämtning är Djurgårdslinjen äntligen tillbaka! Fredag 29 mars är det säsongspremiär för Djurgårdslinjens museitrafik på linje 7N! Under påskhelgen bedrivs trafik fredag – söndag, efterföljande helger bedrivs normal helgtrafik under lördag och söndag fram till midsommar.

Under trafikstarten bedrivs normaltrafik med två turer samtliga tre dagar.
Här hittar du den aktuella tidtabellen. 

Redo för en oförglömlig upplevelse?
Ocean Bus är ett unikt och roligt sätt att uppleva Stockholm och Kungliga Djurgården. Bästa av allt? Det passar hela familjen! Med start den 28 mars körs dagliga turer, för mer information klicka här. 

Säsongspremiär för Strommas sightseeingturer
Äntligen är det dags för Strommas omtyckta sightseeingturer med båt att starta för säsongen. En av många turer med Stromma är ”Under Stockholms broar”. Här får du uppleva Stockholm från en ny sida, och självklart åker ni förbi vårt vackra Djurgården.  Båtfärden pågår runt 2 timmar och 15 minuter och går under tolv broar och slussar mellan Saltsjön och Mälaren. Mer info om turen finns här. 

Följ med på sightseeingturen ”Djurgården runt med båt” som tar dig från centrala Stockholm, genom Djurgårdskanalen runt Djurgården i den Kungliga nationalstadsparken. Färden går förbi historiska byggnader och vacker natur. Där kanalen slutar och fjärden öppnar sig vänder båten tillbaka in mot city och passerar Gamla stan, Vasamuseet och Waldemarsudde. Färden pågår runt 55 minuter och passar perfekt för den som är ute efter en kortare tur. Mer info om ”Djurgården runt” finns här. 

 

 
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar drygt 60 intressenter på Djurgården. Läs mer