close
Här kommer ett tips från Vasamuseet

Här kommer ett tips från Vasamuseet

13/01/2020

Om ett par veckor anordnar vi ett kortare föredrag vid lunchtid – se all information nedan. I våra föredrag med rubriken ”Experterna berättar” är det museets personal som berättar om sitt specialområde och sådant som just de arbetar med till vardags.

Kanske något som kan passa för en lunchutflykt och en paus från jobbet? Vidarebefordra gärna information till andra som kan vara intresserade, våra föredrag är öppna för allmänheten så alla är välkomna.

Föredraget är kostnadsfritt för KDI-medlemmar, det ingår i entrén som ju är gratis för medlemmar i KDI.

Vår restaurang ger 20 % rabatt på mat & dryck för KDI-medlemmar. På menyn finns alltid en svensk husmanskost, köttbullar med gräddsås & lingon, vegetariskt, soppa, sallad och grillad smörgås. Se aktuell lunchmeny här.

 

Experterna berättar: Vasamuseets marknadsföring då och nu

Det internationella intresset för Vasa har sedan bärgningen varit stort och Vasamuseet har aktivt arbetat för att sprida kunskap om skeppet till en publik i andra länder.

Vasamuseets affärsutvecklare Mathias Andersson berättar om några historiska nedslag i det internationella arbetet och hur marknadsföringen mot utländska marknader ser ut idag.

 

Tid: Tisdag 21 januari 2020 kl. 11.30-12.15.

Plats: Vasamuseet, samling vid informationsdisken.

Kostnad: Gratis för KDI-medlemmar och museipersonal med t.ex. Riksförbundet Sveriges museer-kort. Övriga besökare betalar ordinarie entrépris – vuxna 150 kr, unga t.o.m. 18 år fri entré.

Förbokning & förbetalning: Görs via Vasamuseets webbplats. Plats behöver förbokas även för den som har fri entré. Välj kategorin ”Fri entré (giltigt kort)”.
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer