close
Julklappstips 2020

Julklappstips 2020

05/12/2020

Gör någon extra glad i år genom att bort en upplevelse på Djurgården i julklapp! Från Djurgården kommer här våra bästa julklappstips 2020.

Ett besök på Djurgården passar för hela familjen och möjligheterna är som vanligt många, även nästa år. Den perfekta presenten att ge bort är naturligtvis ett present- eller årskort på Djurgårdens attraktioner, förutom den oförglömliga upplevelsen så bidrar du till att stödja våra verksamheter även år 2021!

Nedan har vi sammanställt en lista med de attraktioner som erbjuder möjligheten att köpa ett års- eller presentkort för 2021 i julklapp!

Missa inte att du även kan beställa mat inför julen.

ÅRSKORT

Junibacken

På Junibacken kan du träffa alla Astrid Lindgrens karaktärer och uppleva en magisk sagovärld!

Polismuseet

Polismuseet passar både stora och små, här kan du lära dig massor om kriminalhistoria och polisyrket men också se många häftiga föremål!

Prins Eugens Waldemarsudde

Vandra bland konst i unik miljö, hitta lugn och inspiration på Waldemarsudde!

Skansen

Upplev en av Sveriges mest levande attraktioner, med ett årskort på Skansen som passar perfekt för både stora och små!

Spritmuseum

Har ett mycket förmånligt årskort, som inkluderar rabatt i museishopen och reducerat inträde för medföljande!

Tekniska museet

På Tekniska är det nästan alltid full fart och något häftigt på gång. Tekniska lämpar sig för alla åldrar och bjuder på en unik upplevelse i teknikens värld.

The Viking Museum

Upplev vikingatiden på nära håll genom en interaktiv upplevelse för hela familjen på The viking museum!

Thielska Galleriet

Betrakta och beundra Thielska Galleriets alla tavlor och konstverk, i en unik samling för den konstintresserade.

PRESENTKORT

Café Monika Ahlberg

Passa på att ge bort en upplevelse för både själ och gom! I Café Monika Ahlberg serveras hembakade bakverk, läckra smörgåsar och flertalet maträtter lagade från grunden.

Oaxen Krog & Slip

Ge bort en matupplevelse i världsklass på Oaxen! Det finns olika paket att välja mellan för att skräddarsy en upplevelse som passar just era önskemål.

Ocean Bus

Ocean Bus är attraktionen som bjuder på en unik upplevelse både på land och till sjöss! Passar perfekt för den som vill se Stockholm på ett annorlunda, och roligt sätt!

Rosendals trädgård

På Rosendals trädgård är du alltid välkommen för en fika och/eller en promenad, här finns mycket lokalproducerade varor och massvis av fina presenter i butiken!

Spritmuseum

Spritmuseum erbjuder allting ifrån dryckesprovningar till fina utställningar, med presentkortet kan du även äta god mat i restaurangen och handla klappar i museishopen!

Ulla Winbladh

Ett presentkort på Ulla Winbladh är lika mycket en smakfull gåva som en uppskattad gest! Gäller på alla restauranger som ingår i Melanders Group.

Villa Godthem

Ge bort ett restaurangäventyr på Villa Godthem i present! Ett kärleksfullt sätt att visa omtanke. Presentkortet gäller på alla Brasseriegruppens restauranger och barer.

 

Generellt gäller årskortet från den första besök. Och i dessa tider kompletteras besökare en tid om attraktionen stänger.

Nu är det bara att välja – ett eller flera.
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer