close
Julklappstips – ge bort ett år av upplevelser på Djurgården!

Julklappstips – ge bort ett år av upplevelser på Djurgården!

25/11/2021

Museum, tivoli eller konsert och mer,
ni väljer själva vad ni går och ser!

Årets julklapp 2021 klingar gott i våra öron. Evenemangsbiljetten har mycket att erbjuda och kan ge glädje hela året om. En julklapp som passar för unga såväl som gamla är ett presentkort eller årskort till någon av Djurgårdens alla attraktioner. Många av årskorten ger även innehavaren en rad fördelar, rabatter och erbjudanden utöver entréerna.

Valmöjligheterna är oändliga. Vad sägs om att ge bort en hel konsertsommar på Gröna Lund? Eller varför inte en hel värld av spelupplevelser, robotar och rymdäventyr på Tekniska museet? Självklart finns det också årskort till den konst-, historie-, och djurintresserade, med museum som Prins Eugens Waldemarsudde, Vasamuseet,  Skansen och Thielska Galleriet finns det mycket att välja på. Och så har vi matupplevelser förstås.

Vi har sammanställt tips på årskort och presentkort för att underlätta julklappsshoppingen. Följ länkarna nedan, så hittar du all information du behöver.

Tips på årskort 2022

Gröna Lund 

Ge bort fria åk hela sommaren eller över 50 häftiga konsertupplevelser. Klicka här! 

Junibacken 

På Junibacken får barn och vuxna chansen att uppleva en magisk sagovärld tillsammans genom teater, sång, musik och en väldig dos fantasi. Klicka här!

Polismuseet 

Polismuseet passar både stora och små, här kan du lära dig massor om kriminalhistoria och polisyrket men också se många häftiga föremål. Klicka här!

Prins Eugens Waldemarsudde 

Vandra bland konst i unik miljö, hitta lugn och inspiration på Waldemarsudde. Klicka här!

Skansen-Akvariet 

Hälsa på Skansen-Akvariets apor, fiskar, krokodiler och alla andra djur som bor där så mycket du vill under hela 2022. Klicka här!

Skansen 

Skansens årskort är en gåva som ger glädje hela året åt såväl ung som gammal. Klicka här!

Spritmuseum 

Spritmuseums årskort är väldigt förmånligt, förutom fri entré får du dessutom 10% rabatt på varor i butiken och 50% rabatt på entrépriset för en medföljande gäst. Klicka här!

Tekniska museet 

Ett årskort på Tekniska ger fri tillgång till alla museets upplevelser och rabatt i både museibutiken och restaurangen. Klicka här!

The Viking Museum

Upplev vikingatiden på nära håll genom en interaktiv upplevelse för hela familjen på The viking museum. Klicka här!

Thielska Galleriet 

Betrakta och beundra Thielska Galleriets alla tavlor och konstverk, i en unik samling för den konstintresserade. Klicka här!

Vasamuseet 

Förutom fri entré till museet får du lära dig mer om skeppet Vasa och många andra förmåner. Klicka här!

 

Tips på presentkort 2022

Aira 

Ge bort en gastronomisk upplevelse på Biskoppsudden. Klicka här!

Café Monika Ahlberg

Ge bort en härlig fika eller lunch på vackra Thielska Galleriet. På Café Monika Ahlberg serveras hembakta bakverk, läckra smörgåsar och flertalet maträtter lagade från grunden. Klicka här!

Rosendals Trädgård 

Med Rosendals Trädgårds presentkort kan mottagaren bland annat handla en god lunch eller fika i Trädgårdskaféet, botanisera bland konsthantverk och matprodukter i Gårdsbutiken, handla växter i Plantboden eller använda presentkortet som betalning av kursavgift. Presentkortet har ett fast pris på 250 kr. Klicka här!

Spritmuseum 

Fyra erbjudande i ett. Spritmuseums presentkort funkar som inträde till museet, för mat och dryck i restaurangen och baren, shopping i museibutiken och självklart för provningar av öl, vin och sprit. Klicka här!

Strömma Kanalbolag 

Mottagaren får själv bestämma vad som passar, välj mellan skärgårdsturer och matkryssningar, dagsutflykter eller sightseeing med buss och båt. Klicka här!

Oaxen Krog och Slip

Ge bort en matupplevelse i världsklass på Oaxen! Presentkortet kan användas på både Oaxen Krog och Oaxen Slip eller på hotellfartyget Prince Van Orangiën. Klicka här!

Villa Godthem

Ge bort ett restaurangäventyr på Villa Godthem i present. Ett kärleksfullt sätt att visa omtanke. Presentkortet gäller på alla Brasseriegruppens restauranger och barer. Klicka här!

Wärdshuset Ulla Winbladh 

Ge bort en lika smakfull gåva som en uppskattad gest, du väljer själv summan som du vill ge bort. Klicka här!

 

 

Generellt gäller årskortet från det första besök.

Nu är det bara att välja – ett eller flera? Förresten, du missar väl inte att du kan besöka oss på Djurgården hela julen, även på julafton.
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer