close
Kulturnatt 2021 – Ett nytt sätt att uppleva kulturen

Kulturnatt 2021 – Ett nytt sätt att uppleva kulturen

15/04/2021

Den 24 April  är det äntligen dags för Kulturnatt Stockholm 2021 och självklart är vi på Djurgården med och representerar även i år! För andra gången i världshistorien är den digital, men i år med nya spännande sätt att uppleva kulturen. Kulturnatten tar med hela stadens kulturliv, dit du är! V I välkomnar dig till Djurgården.

 

Våra Djurgårdstips 

Sju Djurgårdsaktörer deltar i Kulturnatten. Passa på att följa med bakom kulisserna på ABBA the Museum, testa dina maritima kunskaper hos Sjöhistoriska museet, se föremål från ett bedrägerifall från 1920-talet hos Polismuseet eller ta del av en intim rundtur på vackra Nordiska museet. Detta och mycket mer är vad du kommer kunna uppleva under Kulturnatten hos flera av våra aktörer på Djurgården.

Fri entré fram till midnatt

Kulturnatten pågår mellan kl. 18.00 och 24.00. Hela Stockholms kulturliv bjuder in till specialskräddade program just för denna natt och som alltid är det  fri entré.

Det nya sättet

Med nya spännande digitala lösningar kommer du själv kunna välja om du vill se förinspelade program i det digitala film-biblioteket “Kulturnatt Stockholm PLAY”. Eller om du hellre följer med i live-sändningen från olika platser på “Kulturnatts-TV” som leds av en programledare.

Det är helt upp till dig hur du vill anpassa din upplevelse!

Var? 

Du kan ta del av allt på www.kulturnattstockholm.se där även de förinspelade programmen kommer finnas tillgängliga fram till den 1 Maj. “Kulturnatts – TV” sänds även live från Facebook.

Missa inte möjligheten att få besöka flera av Djurgårdens fantastiska attraktioner och att ta del av denna givande och härliga upplevelse som Stockholms Kulturnatt ger.

Se här i vår kalender för mer information om vilka av våra aktörer som kommer att medverka.
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer