close
Nordens största äventyrspark på is

Nordens största äventyrspark på is

01/01/2022

Snöra på dig skridskorna för snart öppnar Scandinavian Ice Adventure.

Den 26:e november öppnar Scandinavian Ice Adventure som är Nordens största äventyrspark på is. Isbanan finner du mellan Villa Källhagen och Sjöhistoriska museet på Djurgårdsbrunnsvägen 14.

På Scandinavian Ice Adventure får du uppleva 3500 kvadratmeter av is-äventyr. Här finns något för alla, oavsett om du aldrig stått på ett par skridskor tidigare, eller om du är NHLs nästa stjärnskott. Vad sägs om att ta en skridskotur på kärleksbanan? eller varför inte utmana vännerna på en pond hockey-match eller i alpine curling?

Dessutom kommer du kunna uppleva skatecross som är en isbana med lutning och skarpa kurvor för de erfarna (och modiga) åkarna. När det skymmer kommer en häftig discoupplevelse skapas på en av isarna med hjälp ljud och ljus. Det kommer också finnas skateways som är en gång som binder samman alla isarna.

I hjärtat av parken öppnar After Skate Kök och Bar. Här kan du njuta av bland annat värmande soppor med nybakt bröd och pannkakor. På kvällstid kommer roliga event att arrangeras. Vad sägs till exempel om en grillkväll med eld och lågor?

Bra att veta inför ditt besök

Som besökare rekommenderas att du tar med dig varma kläder som du kan röra dig i. Men både skridskor och hjälmar finnas att hyra på plats, självklart går det också bra att ta med sig egna skridskor och en egen hjälm. Det kommer också finnas uthyrning av skåp där du kan förvara dina tillhörigheter medan du är ute på isen.

För att besöka äventyrsparken behöver du en inträdesbiljett. Du kan köpa din biljett online inför ditt besök eller på plats i parken. Planerar du att besöka Scandinavian Ice Adventure många gånger i vinter kan du dessutom köpa ett säsongskort.

Så välkommen hit till Djurgården och uppleva isens värme i vinter. Parken kommer hålla öppet mellan 26:e november till 13:e mars. Under denna period har parken öppet alla dagar mellan kl.10.00 till kl.22.00 (med reservation för justeringar).

Läs mer om Scandinavian Ice Adventure här.
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 59 intressenter på Djurgården. Läs mer