close
13 aug 2018

Solo-ätartrenden kommer till Sverige & Djurgården

Solo-ätartrenden kommer till Sverige & Djurgården

Oaxen Slip tar solo-ätartrenden till Sverige

Allt fler väljer att uppleva saker på egen hand. Solo-resor och sologami (du gifter dig med dig själv) är bara några exempel på företeelser som växer. Nu tar Oaxen Slip solo-ätartrenden till Sverige med konceptet OAXEN SOLO. Du kommer utan sällskap och äter tillsammans med andra solo-ätare.

Skälen att komma till OAXEN SOLO är många. Dina vänner har inte tid, du är i Stockholm på affärsresa, att äta på restaurang utan sällskap finns på din ”bucket list” eller också är det en rädsla du vill övervinna. ”Det finns många anledningar till att du är solo och alla är lika välkomna.” säger Agneta Green, en av grundarna till Oaxen Krog & Slip. ”Vi hoppas att det bli en stor blandning av människor. Vi ser det som en del av styrkan i konceptet.”

OAXEN SOLO blir till en början en kväll i veckan vid ett bord på bistro Oaxen Slip. Du kommer utan sällskap och sitter med människor som av olika anledningar är i samma situation. När du bokar väljer du bara vilken tid som passar dig. Menyn och sällskapet skapas på plats. ”Oaxen Slip är en informell mötesplats öppen för alla typer av gäster, därför satsar vi på SOLO och välkomnar alla solo-ätare.” Säger Agneta.

Det finns en hållbar tanke berättar Agneta: ”Hållbarhet är något som genomsyrar hela vår verksamhet, från byggnaden och inredningen till maten och drycken vi serverar. Med OAXEN SOLO får vi möjlighet att lyfta det sociala perspektivet.”

Fredagen den 5 oktober är det premiär för OAXEN SOLO på Oaxen Slip.

Självklart finns det mer att läsa om OAXEN SOLO
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar nära ett 50-tal intressenter på Djurgården. Läs mer