close
Sommarens Allsång på Skansen

Sommarens Allsång på Skansen

12/06/2019

Under tisdagen den 11 juni hölls en presskonferens från Sollidenscenen. Det var äntligen dags att presentera årets artister till Allsång på Skansen!

En imponerande skara artister presenterades, allt från gamla veteraner till unga debutanter. Sanna Nielsen gör sin fjärde allsångssommar och programmet firar 40-års-jubileum. När Sanne presenterade artisterna var redan många fans på plats som ropade högt allt efter som de många idolerna som avslöjades skulle beträda scenen i sommar.

I det första avsnittet gästar Astrid S, Carola, Timbuktu & Damn och Melodifestivalvinnaren John Undvik Allsången på Skansen. I följande program uppträder artister som Molly Sandén, Laleh, Sandro Cavazza, Benjamin Ingrosso/Felix Sandman, Orup & Arvingarna.

En gång varje säsong får en utvald artist hålla en egen konsert efter allsången, kallad Allsångsscenen är din. I år är det Miriam Bryant som står för en timmes direktsänt uppträdande den 6 augusti. Hon kommer att bjuda på såväl höjdpunkter från karriären som gäster på scenen.

Programmet har premiär den 25 juni klockan 20.00 i SVT1 och sänds under åtta veckor. Men det bästa är förstås att vara på plats på Skansen. Och tänk – det kostar inget extra utöver vanlig entré.

Här kan du läsa i vilket program artisterna uppträder!

 
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer