close
Spritmuseum lanserar digitalt julbord

Spritmuseum lanserar digitalt julbord

10/11/2020

När vi tänker på jul tänker vi på att umgås med nära och kära, god mat och dryck och att umgås med våra kollegor på julfesten. Men hur blir det i år? Spritmuseum kommit på en spännande och kreativ lösning så att du får allt du behöver till julfesten: ett digitalt julbord!

Hur funkar det? När du satt upp en online-mötestid, kör museet hem hela menyn till samtliga medarbetare. Till maten får ni en virtuell genomgång av menyn av kockarna, SM- vinnande snapsvisor och en lista på rekommenderade, alkoholfria och alkoholhaltiga, drycker att köpa i förväg.

Det går även att boka in en virtuell visning där ni får följa dryckesexpert Nadja Karlsson in i Spritmuseums nya utställning VIN och lägg till museets favorittävling – 7-minutersvisan, där medarbetarna får visa upp sin kunskaper i både kvicktänkthet och rim.

Det digitala julbordet erbjuds från 19 november. För mer information och för att boka, maila restaurangen@spritmuseum.se.

Julen är räddad!

Vill du uppleva julbord på plats? Spritmuseum och många av våra restauranger erbjuder även julbord på plats här hos oss på Kunliga Djurgården, läs mer om Djurgårdens alla julbordserbjudanden här.
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer