close
Vi söker en turistinformatör till Royal Djurgården Visitor Center, vikariat på heltid.

Vi söker en turistinformatör till Royal Djurgården Visitor Center, vikariat på heltid.

19/11/2019

Just nu söker vi efter en serviceinriktad, flexibel och positiv person till vårt gemensamma besökscenter, Royal Djurgården Visitor Center. Frida som just nu jobbar heltid på besökscentret kommer från och med i slutet på februari gå på mammaledighet under cirka ett års tid och vi behöver nu en person som under denna tid kan sköta hennes arbete.

I Fridas arbetsuppgifter ingår främst att ta emot besökarna på besökscentret där de får vägledning och tips om allt fantastiskt som finns här på Djurgården. Hon bokar även sightseeingturer, säljer Stockholm Pass, lokaltrafikbiljetter samt souvenirer. 

I Fridas tjänst ingår också att sköta Royal Djurgårdens sociala medier, göra uppdateringar på vår hemsida, sköta kalenderskärmarna och bildspelen som finns inne på besökscentret. Frida ansvarar även för extrapersonal samt schemaläggning. 

Vi vet att alla ni som är verksamma här ute på Djurgården förmodligen känner mycket folk som sitter inne på fantastisk kunskap om Djurgården, som kanske har jobbat här tidigare eller gärna skulle vilja jobba här på Djurgården.

Därför blir vi väldigt glada om ni skulle vilja förmedla denna information vidare. Nedan har ni en länk till information om tjänsten samt hur man ansöker.

ÖVRIG INFORMATION

Start: under februari 2020
Omfattning: Vikariat på heltid under cirka ett år
Sista ansökningsdag: den 3 januari 2020, intervjuer sker under v 2 2020.
Ansökan: till camilla.zedendahl@royaldjurgarden.se
Kontaktuppgifter med eventuella frågor: frida.landen@royaldjurgarden.se Telefon: 08 667 77 01

Turistinformatör vikariat
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer