close
Aktiviteter utanför Royal Djurgården Visitor Center

Aktiviteter utanför Royal Djurgården Visitor Center

15/07/2021

Händer det något extra spännande hos er just nu? Vill du berätta om det och välkomna till er redan vid Djurgårdsbron. Ja, då kanske du vill ta över ytan utanför Royal Djurgården Visitor Center för en dag eller två?

Självklart är det möjligt. Tidigare har vi tagit en avgift för detta, men inte längre. Vi bjuder helt enkelt på platsen om du adderar värde för besökarna och är en del av värdskapet. Bra, eller hur?

Förutsättningarna är följande:

1. Området vi har rådighet över är det direkt utanför besökscentret. Det är detta område ni har att hålla er till och det är här vi har möjlighet att ge tillstånd.

2. Er närvaro ska addera värde, dvs. bidra till upplevelsen. Pippiflätor, Vikingakläder, tävlingar, lekar, högläsning och aktiviteter uppmuntras. Skyltar och liknande är inte välkomna, utan det är er närvaro som gör skillnaden.

3. Väl på plats är ni en del av värdskapet för hela Djurgården, dvs. ni får svara på frågor om er såväl som om alla Djurgårdskollegorna. Och har ni inte svaret hänvisar ni in till besökscentret.

4. Papper och flyers ska undvikas, om det inte är något som ger ett extra värde för besökaren och ger er en möjlighet att mäta er insats, tex. ett erbjudande om att gå 2 för 1, en gratis rundtur eller varför inte än hellre något roligt och överraskande.

Hur bokar jag? Maila Frida på frida.landen@royaldjurgarden.se eller info@royaldjurgarden.se och boka in dig.

På bilden ser ni vår duktiga kollega Annéa Björkquist som sommarjobbar på Royal Djurgården Visitor Center. Annéa använder torget för att dela ut Djurgårdskartor och informera alla Djurgårdens besökare om allt fantastiskt som finns att besöka och göra här hos oss i sommar.
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer