close
Om Royal Djurgården

Skandinaviens främsta attraktion

Djurgården är en grön oas mitt i centrala Stockholm där både stockholmare och besökare från hela världen kan njuta av såväl natur som ett rikt utbud av attraktioner. Vi på Djurgården har en flerhundraårig tradition som plats för nöjen och rekreation, en tradition som vi tillsammans bär vidare in i framtiden.

Genom Kungl. Djurgårdens Intressenter samarbetar 59 av Djurgårdens aktörer för att du ska få den bästa möjliga upplevelse hos oss och för att vår gemensamma plats Royal Djurgården – Skandinaviens främsta attraktion, ska utvecklas på ett klokt och hållbart sätt.

Hållbarhetsarbetet är viktigt för oss och vi har samlat information om vårt gemensamma hållbarhetsarbete i en särskild sajt.

Här kan du läsa mer om vår arbete.

Royal Djurgården Visitor Center är en auktoriserad turistinformation på Djurgården. Här samlar och informerar vi om alla besöksmål på södra och norra Djurgården. Läs mer om turistinformationen här. Bakom Royal Djurgården Visitor Center står Kungl. Djurgårdens Intressenter och våra partners Länsstyrelsen i Stockholms län, Kungliga Djurgårdens Förvaltning och restaurang Djurgårdsbron.

Tillgänglighet:
Tursitinformationen är anpassat för rullstolar och barnvagnar. Även i Restaurang Djurgårdsbron, som Royal Djurgården Visitor Center befinner sig i, finns en tillgänglig hiss.

Här hittar du även tillgängliga och gratis toaletter samt handikapptoalett med skötrum. Dessa toaletter kan nås med hiss.

Ledar-, signal- och assistanshundar är såklart välkomna.

Hitta till Royal Djurgården Visitor Center här.

Royal Djurgården
Visitor Center

Djurgårdsvägen 2
115 21 Stockholm

+46 (0)8- 667 77 01

info@royaldjurgarden.se

Kontakta Kungliga Djurgårdens Intressenter

camilla.zedendahl@royaldjurgarden.se
Mobil: +46 (0) 709906973

Öppettider

Oktober – april  09.00-17.00
Maj – september 09.00-19.00
*Avvikelser kan förekomma

Du kan även nå oss via telefon och mejl alla dagar i veckan.

 

Royal Djurgården Visitor Center

På Royal Djurgården Visitor Center ger vi personlig service och hjälper till med information om allt som finns på Djurgården. Här kan du planera ditt besök över en kopp kaffe eller en bit mat. Ta för dig bland våra kartor och broschyrer!

Här säljs:

• Båt- och bussbiljetter till Strömma och Red Sightseeing
• Kulturarvskortet

Vi har också gratis WiFi på Royal Djurgården Visitor Center.

Öppettider
Oktober-april
09.00-17.00
Maj-september
09.00-19.00
*Avvikelser kan förekomma

Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar drygt 60 intressenter på Djurgården. Läs mer