close
Om Royal Djurgården

Skandinaviens främsta attraktion

Djurgården är en grön oas mitt i centrala Stockholm där både stockholmare och besökare från hela världen kan njuta av såväl natur som ett rikt utbud av attraktioner. Vi på Djurgården har en flerhundraårig tradition som plats för nöjen och rekreation, en tradition som vi tillsammans bär vidare in i framtiden.

Genom Kungl. Djurgårdens Intressenter samarbetar 59 av Djurgårdens aktörer för att du ska få den bästa möjliga upplevelse hos oss och för att vår gemensamma plats Royal Djurgården – Skandinaviens främsta attraktion, ska utvecklas på ett klokt och hållbart sätt.

Hållbarhetsarbetet är viktigt för oss och vi har samlat information om vårt gemensamma hållbarhetsarbete i en särskild sajt.

Här kan du läsa mer om vår arbete.

Royal Djurgården Visitor Center är en auktoriserad turistinformation på Djurgården. Här samlar och informerar vi om alla besöksmål på södra och norra Djurgården. Bakom Royal Djurgården Visitor Center står Kungl. Djurgårdens Intressenter och våra partners Länsstyrelsen i Stockholms län, Kungliga Djurgårdens Förvaltning och Djurgårdsbrons Sjöcafé.

Royal Djurgården
Visitor Center

Djurgårdsvägen 2
115 21 Stockholm

+46 (0)8- 667 77 01
info@royaldjurgarden.se

Kontakta Kungliga Djurgårdens Intressenter

camilla.zedendahl@royaldjurgarden.se
Mobil: +46 (0) 709906973

Öppettider

Alla dagar, kl. 09.00-17.00

 

Royal Djurgården Visitor Center

På Royal Djurgården Visitor Center ger vi personlig service och hjälper till med information om allt som finns på Djurgården. Här kan du planera ditt besök över en kopp kaffe eller en bit mat. Så länge vädret tillåter kan du också hyra en cykel eller kanot för att utforska ön.

Här säljs:

• 24 & 72 timmars SL biljetter
• Red Sightseeing båt- och bussbiljetter
• Kulturarvskortet

Vi har också gratis WiFi på Royal Djurgården Visitor Center.

Öppettider
Alla dagar
09.00-17.00

Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar drygt 60 intressenter på Djurgården. Läs mer