close
Kungliga djurgårdens intressenter

Samverkan nu och i framtiden

Djurgården ska vara en grön, tillgänglig och välkomnande plats som alla för alla. Mitt i huvudstadens puls hittar både Stockholmare och mer långväga gäster både lugn och spänning. Här ska alla som vill kunna ta del av vårt kulturarv på ett ansvarsfullt sätt.

Vi vill dela med oss av Djurgården som en plats där du kan hitta både inspiration, kunskap och glädje. 

Kungl. Djurgårdens Intressenter samlar attraktionerna på Djurgården. Museer, konsthallar, nöjesetablissemang, restauranger, service- och trafikföretag samverkar, utvecklar och stärker Djurgården som besöksmål. Medlemmarna träffas regelbundet genom det flertal olika nätverksgrupper som Kungl. Djurgårdens Intressenter samordnar. Läs gärna mer om våra nätverksgrupper här. Genom KDI AB arbetar Kungl. Djurgårdens Intressenter operativt med miljöfrågor, trafik, säkerhet, marknadsföring, PR och samordning av gemensamma aktiviteter.

Kungl. Djurgårdens Intressenter har etablerat sig som aktör i Stockholms besöksnäring. Ambitionen är ett allt starkare Djurgården som till alla delar uppskattas av besökaren. En betydelsefull del av Stockholms styrka som turiststad finns på Djurgården.

Besöksadress:
c/o Nordiska Museet

Postadress:
Box 27820
115 93 STOCKHOLM

Camilla Zedendahl
VD
+46 (0)709-906973
camilla.zedendahl@royaldjurgarden.se


Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar drygt 60 intressenter på Djurgården. Läs mer