close
Erbjudande från TrendStefan – Stora Trenddagen 2020

Erbjudande från TrendStefan – Stora Trenddagen 2020

18/11/2019

För någon månad sedan gjorde han ett bejublat framträdande på vår Djurgårdsfrukost, nu vill Stefan Nilsson – ”Trendstefan”, bjuda in hela vårt djurgårds-gäng till hans stora, stora trendföreläsning.

En gång om året samlar Stefan ihop sig och ställer sig på scen för att berätta om vart vår värld är på väg. Ungefär som han gjorde hos, men nu mer på djupet och med lite mer folk. Han håller på i 90 minuter och man får kaffe om man kommer på morgonsittning och vin om man kommer på kvällssittning.

Alltså:

Välkommen till Stora Trenddagen 2020

För nionde gången i rad ställer sig Stefan ”Trendstefan” Nilsson på scen och berättar om vad som händer ute i omvärlden. Skaffa en bra omvärldsanalys i design, lifestyle och konsumtion för året. Nu för första gången i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vad händer 2020 då?

Jo. Det blir ROLIGT. De allvarliga frågorna från 2019 (lågkonjunktur, robotar som tar våra jobb och klimatfrågan) hänger kvar över oss. Ett nytt moln på oroshimlen är ensamheten och den psykiska ohälsan. Men. Precis som vi 2019 sett initiativ och engagemang, kommer vi 2020 att hitta nya möjligheter. Människan är tillbaka i all sin kraft. Vi kommer att ha sköna middagar tillsammans, bo tillsammans på nya sätt och omge oss med varumärken och företeelser som gör oss glada. Ja, företeelser, inte saker. Ingen vill ha saker 2020, ingen vill konsumera. Vad det kommer att innebära för handeln, för städerna och oss alla är bara ett av många spår Stefan Nilsson guidar oss längs på Stora trenddagen 2020.

Inled 2020 med en inspirerande och ROLIG dag där Stefan Nilsson berättar allt om vad du kan förvänta dig av året.

Stora Trenddagen har premiär i Stockholm den 13 januari, sedan följer Göteborg den 20 januari och Malmö den 27 januari.

Köp dina biljetter nu – till specialpris

Som medlem i Royal Djurgården får ni specialpriset 399 kr ink moms (ord pris 499 kr). Ange koden earlybird när du beställer. Koden gäller till den 15 december. Vill du köpa fler än fem biljetter och betala med faktura, så löser vi det.

All information och biljetter här (www.storatrenddagen.se)

Väl mött på Stora Trenddagen 2020!
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer