close
Gröna Lund välkomnar till alla KDI:s medlemmar till genrep

Gröna Lund välkomnar till alla KDI:s medlemmar till genrep

06/04/2018

Våren är här och det betyder att Gröna Lund snart öppnar sina dörrar.

Men innan dess – den 19 april, är det dags för det stora genrepet. Då vill vännerna på Gröna Lund bjuda in alla KDI-medlemmar och personal att vara först ut och prova på allt inför öppningen den 28 april.

Så här anmäler du dig till Gröna Lunds genrep

Den 19 april är det dags för årets stora Genrep. Detta är en dag då vi öppnar upp tivolit för att våra nya och återvändande medarbetare ska få en chans att värma upp och utbilda sig praktiskt inför den stora premiären. Medan våra medarbetare finputsar formen får du och dina vänner möjlighet att, före alla andra, testa våra attraktioner, äta gott i våra kiosker, njuta av en middag på någon av våra restauranger, prova lyckan i våra spel eller utmana varandra i en 5-kamp.

Klockan 16.00 öppnas portarna till Genrepet, och klockan 21.00 får tivolit gå i vila inför den stora premiären. I utbyte mot 50 kronor/person (pengarna skänker vi till World Childhood Foundation) kommer du och fem av dina vänner få varsin entré, spelkupong samt åkband.

För att säkerställa att alla gäster i parken får en härlig upplevelse så har vi ett begränsat antal platser. Först till kvarn!

OSA senast den 17 april på föjande länk: www.gronalund.com/genrep18

Ange följande lösenord: Genrep18

Observera att detta är en utbildningsdag för våra medarbetare och att köer därför kan förekomma.

Vi ser fram emot en magisk kväll på årets genrep.

Varmt välkommen!

Psst!! Säkra din plats på en av våra härliga restauranger redan nu. Boka bord på Kryddhyllan, Biergarten eller Fiesta Taqueria & Bar genom att ringa till 010-708 70 00.

Vill du ladda ner inbjudan? Då klickar du här: Genrepsinbjudan 19 april 2018 extern

 

 
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer