close
Move by Bike – så här gör du

Move by Bike – så här gör du

10/09/2018

Nu tar vi Move by Bike till Djurgården. Många av intressenterna på Djurgården är vill vara med och inleda ett  samarbeta med Move by Bike. Inte så förvånande – det är ett av många nödvändiga steg på vägen mot ett fossilfritt Djurgården. Här kan du läsa hur man gör för att komma igång.

Vi har enligt hållbarhetsnätverkets beslut mött Move by Bike och fått ett konkret erbjudande som nu gäller samtliga medlemmar i KDI. Vi uppmanar därför alla och varandra att testa Move by Bike. Tänk till – vilka transporter passar att boka via Move by Bike. Finns det några slingor som ni gör regelbundet? Finns det några transporter ni planerar?

SNABBT OCH LÖNSAMT MED MOVE BY BIKE TILL DJURGÅRDEN

Så här säger Move by Bike:

För att vara lönsam ska man vara snabb. Det gäller såväl dig, som oss.

Vi vill att ditt gods ska vara framme så snabbt som möjligt, men utan att kompromissa med säkerhet. Därför cyklar våra förare ansvarsfullt och säkert.

Eftersom vi är ett cykelåkeri, påverkas vi inte i någon nämnvärd utsträckning av bilköer. Detta innebär att du som kund behöver inte ta hänsyn till om klockan är 8:00 eller 14:00 när du beställer transporter hos oss.

De rullar oavsett

På movebybike rullar cyklarna året runt, i ur och skur, kallt som varmt.

Vintern är bara en till säsong. och självklart har de erfarna förare och tekniker på stand-by om det skulle bli problem.

Här kan du läsa mer om Move by Bike

PRISLISTA FÖR MOVE BY BIKE TILL DJURGÅRDEN

Alla medlemmar i Kungl. Djurgårdens Intressenter har fått ett särskilt erbjudande enligt en egen prislista med 25 % rabatt:  Prislista 25 procent, 2017-11-14. Där ser ni även zonerna som gäller.

När ni beställer första gången skickar ni ett mail med nedan uppgifter, Därefter kommer de att känna igen er och prislistan gäller per automatik:

Datum:

Antal kolli/påsar:

Tidigast hämta från oss:

Senast till kund:

Namn/företag mottagare:

Leveransadress:

Våning:

Kod:

Kontaktperson på plats, namn/nummer:

Öppettider växel: 8.00-17.00

Boka transporter genom att skicka e-post till: stockholm@movebybike.com

Det går också bra att ringa vår växel på 070-910-11-37
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer