close
Skyltskåpet vid Djurgårdsbron

Skyltskåpet vid Djurgårdsbron

15/07/2021

Som ni vet passerar miljontals människor Djurgårdsbron varje år, och strax efter bron finns ett skyltskåp utanför Sjöcaféet och Royal Djurgården Visitor Center. Vår tanke är att vi ska förse en del av skåpet med spännande information om allt som är på gång här på Djurgården.

Kungl. Djurgårdens Intressenter medlemmar har möjligheten att skylta med information om vad som sker hos er just nu. Informationen ska vara rykande aktuell och avse nyheter och tips på saker att göra, dvs. evenemang eller för att visa en pågående utställning just nu.

Hur gör jag för att få en plats den kommande veckan med material i skyltskåpet?

Det finns plats för 2 st A3 affischer åt gången, vilket innebär att två aktörer får plats att samsas. Det är först i kvarn som gäller, men självklart förbehåller vi oss rätten att fördela platserna efter angelägenhet och så rättvist som möjligt. Vi byter affischerna på måndagar.

Skicka ett mail till Frida med kollegor på info@royaldjurgarden.se med en förfrågan. Ange när ni vill ha informationen uppe och vad den avser. OBS! skriv ”Skyltskåp” i ämnesraden.

När och var levererar jag materialet?

–  Ni tar själva fram materialet och levererar till Royal Djurgården Visitor Center på Galärvarvsvägen 2, senast söndag eftermiddag veckan innan.

–  Affischen ska vara i A3-format

–  Affischen sitter i en vecka (eventuellt längre om ej nya förfrågningar kommer in och materialet funkar för en längre period)

Royal Djurgården Visitor Center förbehåller sig rätten att jämt fördela platser mellan intressenterna.

Här informerar Thielska Galleriet om den aktuella utställningen Individ och andlighet under vecka 28. Det finns mycket lediga tider kvar i sommar (och resten av 2021) så boka gärna in er, så att fler besökare når information om vad som är aktuellt hos er just nu.
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer