close
Ditt bidrag till ljus på Djurgården

Ditt bidrag till ljus på Djurgården

15/03/2018

Djurgården kan uppfattas som mörkt och många har längtat efter mer ljus på Djurgården. Den 27 oktober 2017 hände det. Då tändes ljuset över Djurgården och den nya belysningen har lyst upp Djurgårdsvägen under den mörka tiden från höstlov till sportlov.

Det var första steget i en stor satsning från Kungl. Djurgårdens Förvaltning, KDF.

Det är fantastiskt tycker vi. Och satsningen stannar inte här. Redan till hösten 2018 förstärks belysningen ytterligare. Och då är det dags för alla intressenter att bidra till projektet utifrån sina verksamheter.

Tanken runt ljus på Djurgården

Tanken bakom den nya ljussättningen är att hos oss ska det vara tryggt och säkert, samtidigt som Djurgården ska stå för öppenhet, glädje och lekfullhet. Belysningen på Djurgården ska vara både stilfull och spektakulär och visa att Djurgården är en självklar destination även under den mörka årstiden.

För att genomföra projektet var det självklart att ta kontakt med riktigt duktiga ljussättare, som också tänker som vi. Inte förvånande att uppdraget gick till de som just ansvarat för ljussättningen av Eurovision.

Bidra med ljus på din verksamhet

Kontakter, hjälp, tips och vägledning

Hur kan man då bidra? Behöver du hjälp, tips och vägledning? Kontakta Henrik Lago på Presentationsdesign. Han är den som kan hjälpa er med er belysning och tankar där runtomkring – så att vi får till en härlig och samtidigt enhetlig belysning till i höst.

Redan i slutet av vecka 43, nämligen fredag 26 oktober klockan 06:30, är det dags att tända upp igen – så tveka inte, hör av er till henrik@presentationsdesign.se, eller ring honom på  0766441451.

För mer information om evenemanget, kontakta Camilla Zedendahl på camilla.zedendahl@royaldjurgarden.se.

Projektansvarig från KDF är Johan Nilsson.

Låt oss nu tillsammans se till att ta KDF:s fantastiska satsning ännu ett steg vidare – tillsammans kan vi ju göra skillnad. Och vänta inte med att ta tag i detta. Tiden går ju så fort.

Välkommen att bidra till ett varmt och härligt ljus på Djurgården under den mörka tiden.
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer