close
Restauration Gubbhyllan

Vi förnyar vår historia med kunskap och Restauration Gubbhyllan ger historien liv

Under dagtid kan du fika såsom en schweizeri en gång var eller avnjuta en spännande lunch som ur någon aspekt visar, hyllar eller berättar en del av Sveriges Gastronomiska historia.

Under kvällstid går det att abonnera Gubbhyllan unikt och därmed säkra en personlig middag utformad bara för er. Vanligast är att gästerna deltar i matlagningen och lär sig ovärderliga tips och råd på vägen alternativt middagar som utgår från säsongens råvaror.Vissa tillfällen under året går det bra att boka bord på någon av de olika säsongsmåltiderna och högtider som erbjuds.

Oavsett dag eller kvällstid är Gubbhyllan en tillsatsfri enhet där hantverket får flöda och där vi bakar, syrar, lägger in, saftar, syltar och tillagar allt inom husets väggar.

Varannan månad hyllar vi dessutom en gastronomisk själ och/eller gärning genom att servera en utvald rätt till dennes ära. Vi tolkar mästerverket och ger vår syn och entusiasm i rätter.

Gubbhyllan är det självklara valet för de som gästar Skansen och Kungliga Djurgården och vill uppleva och smaka något riktigt svenskt historiskt men ändå aktuellt.

RESTAURATION GUBBHYLLAN

Skansen, 115 21 Stockholm

+46 (0)8-664 42 00

info@gubbhyllan.se

gubbhyllan.se


Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer