close
Äntligen, ABBA The Museum öppnar upp igen!

Äntligen, ABBA The Museum öppnar upp igen!

26/05/2021

Den 27 maj öppnar ABBA The Museum upp försiktigt för besökare igen!

– Efter att ha varit stängda i nästan 200 dagar gör vi oss nu redo att öppna upp och vi ser verkligen fram emot att välkomna besökare igen. Vi kan inte vänta med att kunna överträffa våra besökares förväntningar och låta dem njuta av musiken, magin och minnena från ABBA, att få se dem återigen ”Walk In and Dance Out”. Vi öppnar på ett ansvarsfullt sätt och har anpassat museet på grund av pandemin. Ett besök på ABBA The Museum är säkert för både våra besökare och vår personal, säger Caroline Fagerlind, museichef på ABBA The Museum.

ABBA The Museum är mer än ett vanligt museum. Här hittar du självklart ABBA:s kläder, guldskivor, originalprylar, memorabilia och mycket mer. På museet är Du en viktig del av upplevelsen. ABBA The Museum vill att du som besökare ska få uppleva känslan av att vara den femte medlemmen i ABBA. Att se hur du klär i deras legendariska scenkostymer, sjunga i Polarstudion och kliva upp på scenen tillsammans med bandet.

En rolig nyhet är att museet har valt att förlänga den populära tillfälliga utställningen MAMMA MIA! Behind The Movie Magic, en utställning som tar besökarna bakom kulisserna för filmskapande, till och med december i år.

ABBA The Museum har också ett nytt biljettsystem som ger besökare möjlighet att själva avboka sina biljetter upp till 24 timmar före deras besök för att uppmuntra besökare att stanna hemma om de har några symtom. För att säkerställa maximalt antal besökare och hålla ett jämnt flöde i utställningarna kommer museet att använda sig av slot-tider och tillåter endast förbokade biljetter online.

Läs mer om ABBA The Museums öppning och förboka dina biljetter här.
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer