close

Äta ute – inne, ute eller hemma

07/04/2020

Nöjestraditionen på Djurgården sträcker sig hundratals år tillbaka i tiden. Här fanns såväl kungliga som folkliga nöjen och vanligt folk lockades till krogar och värdshus. Traditionen har levt vidare in i vår tid och för många av oss stockholmare är Djurgården en favoritplats.

Just nu är ju ingenting sig riktigt likt. Men många av Djurgårdens restauranger håller fortfarande öppet! De tar ansvar, tänker på allas säkerhet och bryr sig om hur du har det. De letar ständigt nya lösningar utifrån de direktiv som råder för dagen. Många har flyttat ut sina utemöbler och öppnat sina uteserveringar så att du kan känna dig trygg. Det finns givetvis också möjlighet att sitta inne med gott om plats eller att ta med dig maten hem. Aldrig förr har det funnits ett sådant utbud av hämtmat och så snart vårvärmen kommer kan vi breda ut picnic-filtarna på någon av alla stora gräsytor som finns här på Djurgården.

Tillsammans kan vi stötta våra restauranger så att vi har ett levande Djurgården även när vi kommer ut på andra sidan av covid-19. Ge hopp och visa vår kärlek till platsen – detta är hemma för alla oss som bor här i Stockholm!
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer