close
Cirkus öppnar igen

Cirkus öppnar igen

29/08/2019

Som ni säkert sett har Cirkus här hos oss på Djurgården genomgått en omfattande renovering i sommar och kommer nu ta en ny inriktning, när det gäller matutbud, kulturutbud, inredning och tonalitet. Dagarna öppnar man dörrarna.

“Jag vill skapa en kulturinstitution som vågar utmana och väcka tankar och på så sätt försöka vända rädsla till nyfikenhet. Det generella utbudet kommer inte ändras men jag vill att våra gäster ska få ut något mer av besöket och att det ska vara självklart för dem att äta innan eller efter en föreställning och uppleva kultur på nya sätt” säger Ingmari Pagenkemper som är VD för Cirkus.

Restaurangen, festvåningen, köket och toaletter har totalrenoverats samt stolarna på parkett har bytts ut. Fokus har legat på att skapa en ljus, välkomnande restaurang och bar året runt samt att skapa nytt liv på den lilla scenen i restaurangen.

Cirkus restaurang vill vara en kreativ och lekfull bistro inspirerad av det udda och oväntade som Cirkus en gång var. Här ska du trivas med alla dina vänner eller själv och förhoppningsvis lämna oss mätt, överraskad och med ett öppnare sinne.

Spännande säger vi.
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer