close
Covid-19: Inför ditt besök

Covid-19: Inför ditt besök

15/06/2021

Att värna våra besökare och våra medarbetare är högsta prioritet för alla på Djurgården och vi följer givetvis de regler och rekommendationer som kommer från regering och myndigheter.

Djurgården är stort, grön och skönt och här finns gott om plats för oss alla, vilket är viktigt i dessa tider. Vi gör allt vi kan för att skapa förutsättningar för att du ska kunna besöka Djurgården på ett bra sätt.

I och med den minskade smittspridningen i samhället lättas restriktionerna succesivt upp. Vi håller oss uppdaterade till de anpassningsnivåer som gäller i varje stund och gör allt vi kan för att verka för trygga besök och minskad trängsel. För dig som gäst kan det innebära andra typer av köer, digitala lösningar och färre insläpp till attraktioner och evenemang. Men kom ihåg att det är bara tillsammans som vi kan hålla avstånd.

För aktuella evenemang, öppettider och anpassningar hos varje aktör ber vi dig besöka den enskilda attraktionens hemsida.

 

Pandemin är ännu inte över

* Låt oss hjälpas åt att minska smittspridning och hålla besöket säkert!

* Om du känner minsta symptom ber vi dig att inte besöka oss – men efter två symptomfria dagar är du varmt välkommen hit!

* Håll rekommenderade avstånd. Följ de skyltar och markeringar som finns hos våra aktörer.

* Vi gör allt vi kan för att minska smittspridning, men kom ihåg – avstånd håller vi tillsammans.

Aktuell information från svenska myndigheter om rådande situation och regelverk: krisinformation.se

 
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer