close
Covid-19: Inför ditt besök

Covid-19: Inför ditt besök

19/12/2020

Att värna våra besökare och våra medarbetare är högsta prioritet för alla på Djurgården och vi följer givetvis de regler och rekommendationer som kommer från regering och myndigheter.

Djurgården är stort, grön och skönt och här finns gott om plats för oss alla, vilket är viktigt i dessa tider. Vi gör allt vi kan för att skapa förutsättningar för att du ska kunna besöka Djurgården på ett bra sätt.

Den 29 oktober kom nya allmänna råd. Dessa håller vi självklar noga reda på. Hos oss har en del valt att ha öppet och fortsätter att arbeta klokt och göra allt som går för att skapa trygga miljöer med mycket utrymme för socialt avstånd. Andra känner sig helt enkelt nödgade att stänga tillfälligt.

Vi uppdaterar kontinuerligt informationen här hos oss, men gå gärna till den enskilda attraktionens hemsida för att dubbelkolla öppettider innan ditt besök. Självklart påverkar den rådande pandemin alla våra verksamheter. Därför är det viktigt att vi alla hjälps åt att följa inrättade säkerhetsåtgärder. För dig som gäst kan det innebära andra typer av köer, färre insläpp och mindre grupper.

Många av Djurgårdsevenemangen påverkas direkt. Andra evenemang går att genomföra men på nya sätt, anpassade efter rådande situation. Håll dig gärna uppdaterad direkt hos arrangören.

 

Pandemin är ännu inte över

* Låt oss hjälpas åt att minska smittspridning och hålla besöket säkert!

* Om du känner minsta symptom ber vi dig att inte besöka oss – men efter två symptomfria dagar är du varmt välkommen hit!

* Håll rekommenderade avstånd. Följ de skyltar och markeringar som finns hos våra aktörer.

* Vi gör allt vi kan för att minska smittspridning, men kom ihåg – avstånd håller vi tillsammans.

Aktuell information från svenska myndigheter om rådande situation och regelverk: krisinformation.se

 
Kungliga Djurgårdens Intressenter AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer