close
Två finalister från Djurgården till årets Restauranggala

Två finalister från Djurgården till årets Restauranggala

20/09/2018

I veckan släpptes samtliga 45 finalister till årets upplaga av Restauranggalan och två av dem kommer från Djurgården, mycket roligt att Djurgården är representerad! Ännu ett bevis på att alla besökare erbjuds fantastiska matupplevelser på hela Djurgården.

Det är Ulla Winbladh i kategorin Årets Klassiker samt Tekniska by Pontus i kategorin Årets Kulturrestaurang som har lyckats ta plats bland årets finalister. Vi är stolta över att Djurgården kan leverera matupplevelser i bästa klass och önskar dem såklart stort lycka till!

Djurgården har även i år äran att välkomna själva finalen som går av stapeln på Cirkus den 22 oktober. Du kan läsa om samtliga finalister och kategorier här.

Våra finalister

Wärdshuset Ulla Winbladh har ambitionen att ge alla gäster en kulinarisk upplevelse baserad på högklassiska svenska mattraditioner. Detta samtidigt som de ger alla sina gäster personlig service varje dag, året runt. Såklart går det även att släcka törsten i deras bar!

Tekniska by Pontus är Tekniska Museets restaurang som arbetar starkt med hållbarhet, hälsa och innovation. De serverar flera olika rätter där valet av råvaror är säsongsstyrt och lokala råvaror prioriteras. På helgen erbjuds en tacobuffé för både stora och små.

 
Kungliga Djurgårdens Intressenter, KDI AB.
En medlemsorganisation som samordnar och engagerar 55 intressenter på Djurgården. Läs mer